Monday, October 3, 2016

Silver Kuusiku segaduses propakanda ohvritest tundetud Eestimaal elavad sõbrad






President on määratud. Kuigi olen poliitikast mõnda aega eemal olnud, huvitab mind elu Eestis ikkagi. Absoluutselt ei huvita mind presidendi sugu, sest tööd peab riigi esindaja tegema teise kehaosaga kui see mis püksis. Ma ei kahtle Kersti intellektuaalsetes võimetes, küll aga loodan, et Kersti leiab oma südames üles Eesti, nähes ja tajudes elu ka väljaspool Kadriorgu. Loodan, et Kersti mòistab, et ta kaitseb neid 900 000 eestlast ja on määratud nende huvide kõrgeimaks kaitsjaks. Soovin edu presidendile ja Eestile!
LikeShow More Reactions
Comment
Comments
Lauri Jürgenson Kui ma olin ära kuulanud tema seisukohad pagulaste ja traditsioonilise pere kohta, siis peale seda ma talle enam erilist edu ei soovi. Eesti vääriks siiski presidenti, kes peaks oma inimeste heaolu kõige tähtsamaks. Eestile soovin ma siiski edu, koos sinuga Silver.
LikeReply87 hrs
Signe Sillamägi Mind aga oksendab juba pikemat aega!! Krt rase ka pole!! 
LikeReply67 hrs
Signe Sillamägi Kersti ei mõista sittagi sest juba 3 septembril oli ta staatus määratud!! Isegi kui oleksid kuupäevaga eksinud aga kellaaeg puhta vale 12.24 .Ja Tere Tulemast Eestimaa hävimisse!! Muud ei oskagi öelda.Tulevikku enam kohe üldse ei näe!!
LikeReply97 hrsEdited
Lauri Jürgenson Ma arvan, et tahtmist täis euroametnik suudab koos meie liberaalse valitsusega palju ja kiiresti korda saata. Ise-asi aga, kas see meeldib kõigile. Ungaris peaks vist normaalne elada olema? Peab vist hakkama kaaluma?
LikeReply77 hrs
Signe Sillamägi No jah ega meile ei meeldigi kui meie maid hakatakse kildgaasi ja fosforiidi pärast ülesse tuhveldama!! Põhjavesi songitakse igasuguste kemikaalidega ära aga Kersti arvas, et seda on eestile väga vaja!! Ahoii!!
LikeReply57 hrs
Margus Meigo
Write a reply...
Tanel Vainumäe Mina ei soovi. Minu jaoks müüdi täna Eesti maha...
LikeReply117 hrs
Reimo Sillamaa Eesti müüdi juba ammu Euroopa Liidule ja NATOle (Ameeriklastele) maha!!
LikeReply24 hrs
Signe Sillamägi Tegelikult müüdi maha kas aasta oli 2004??
LikeReply3 hrs
Margus Meigo
Write a reply...
Inge Schmeimann müüdi maha juba 2 kuud tagasi rahva selja taga
LikeReply56 hrs
Raivo Suup Maha müüdi juba ammu...
LikeReply46 hrs
Margus Meigo
Write a reply...
Marek Marek Silver...!!! Sind tundes kuidagi pehmo jutt😃😃
LikeReply85 hrs
Joel Friedrich Steinfeldt Sul on siin võimalus kõik vürtsid lisada, kui Silveri jutt Sulle magedaks. Ma ütlen, et pigemini on mage ühe karmi mehe delikaatset pöördumist pehmoks nimetada 
LikeReply5 hrs
Ilmar Randmaa Oma vaenlasele edu ei soovita. Ja seda me kuskil-millalgi määratud president on.
LikeReply14 hrs
Kuusik Silver Tahame või ei, kuni riigipöördeni antud tütarlapsel selline põhiseaduslik roll on
LikeReply34 hrs
Ilmar Randmaa Riigipööre juba toimus. Keegi ei märganud seda. Edasi hakkame harjuma erakorralistega ning määramistega.
LikeReply24 hrsEdited
LikeReply4 hrs
Marek Marek Tögada ikka võib😃. Ja eks ta ole jah õige, et peale kaklust rusikatega ei vehita. Eks aeg näitab, kas ja kuidas kuid selleks korraks on see presidendiralli läbi
LikeReply23 hrs
Margus Meigo
Write a reply...
Kaidi Kirilind Oi kui tore! Ma tunnen ka mõlema massimeeleavaldusest osavõtjat (olen neid pildi peal näinud).
LikeReply3 hrs
Margus Meigo
Write a reply...
Evi Krigul See on siiski riigikogulaste ja reformikate president.... rahvast hakkab see isegi rohkem häbenema ja süüdistama kui Ilves.....
LikeReply24 hrs
Kaidi Kirilind Tuli tubli tüdruk ja tuuseldas malbe naeratuse saatel kõik vanad poliitikakuldid läbi. Pool Riigikogu puhkis nagu puuslikud aga teha polnud midagi - kaamerad olid kuklas ja valisid! Veel kevadel arvasid reformarid, et nemad võivad teistele ülevalt alla vahtides teatada: "Meil on kaks või kolm kandidaati, mängime demokraatiat ja küsime teie käest ka, keda te nende hulgast eelistate". Nad mängisid ennast auti! Mõned hädaldasid, et Kerstit ei tunne ju keegi. Mina Austraalias küll teadsin. Mulle meeldis tema esinemine arvamusfestivalil. Lugege ka. See naine tunneb Euroopat, aga erinevalt Toomas-Hendrikust tunneb ikka Eestit ka ja oskab naabrite keelt. Ta on vähemalt sama uuendusmeelne nagu sõber Silver, aga oskab teravaid asju hoopis leebemalt välja öelda. Naisterahva asi. Õnnitlen teid kõiki ja olen kindel, et täna valitud president muudab Eestit. Ikka paremuse poole.
LikeReply13 hrs
Inx Suslik puhas saast.peab hakkama uut kodakondsust taotlema.
LikeReply3 hrs
Signe Sillamägi Ma sain naerda!!  Ahhaaaa jah saate kaevandatud eesti ja mürgitatud põhjavee ja kõvasti uusi insenere ja arste jne!! 
LikeReply33 hrs
Margus Meigo Sellist Kingitust ja Jumala õnnistust, ei oska öeldagi, kas Terve Eesti ära teeninud ongi,
Küll see Maailm on ikka lahke, andestav ja imeliselt lootustandev.
... riik äraandmise äärelt hoopis soojadesse kätesse. Veel soojemad käed kui Vuntsil
LikeReplyJust now





Kaljulaid sobib Sotsidele, sest on nn Sõbraliku Eesti poolt. Irl-le sest siis saab Parts kontrollkotta tema asemel ja on ju naisterahvas ka IRL taustaga. Vabaerakonnale, sest nood on IRL tütarfirma. Refile, sest partnerid on rahul ja võimul vaja püsida. Keskile juba sugulussidemete pärast. EKRE motiividest hetkel aru ei saa. Kindlasti on kombinatsioon hoolega läbi mõeldud ja garantiiks on võimumängud. On ainult üks pisike jama: matsirahvas valdavalt ei tunne kuningannat ja tahab ühes oma keele ja kultuuriga kestma jääda! Kuninganna aga soovib riigi uksed lahti teha ja riik tumedanahaliste sugumürskudest iibetõstjate ja majandusprofessoritega üle ujutada. Kurb ja masendav :-(
LikeShow More Reactions
Comment
Comments
Evelyn Cancilleri Isver, mis jutt Silver. Ma ei saa aru, miks see nahavärv sulle koguaeg ette jääb.
Indrek Kalm kui aru hakkad saama siis on juba hilja ....
Tanel Vainumäe Vaata Rootsi, vaata Saksamaa, vaata teiste riikide poole, kus need hullunud värdjad märatsevad, pidades neid riike juba enda omaks. Teemaks on Euroopa vallutus, millele viimane, seda neetud Trooja hobust sisse vedades, kaasa aitab. Neegri ja moslemi kodu pole iial Euroopa olnud. Ei ajalooliselt, geograafiliselt ega ka muideks - anatoomiliselt.
Tanel Vainumäe Tead Sa Evelyn, mis asi on genotsiid? Kui ei, siis uuri!
Toomas Kartul Toesti silver aru ma ei saa. Aga sinu pruun koht mulle naiteks vaga meeldib. Ja sellest jutt ju kaib.
Margus Meigo
Write a reply...
Priit Kuld Kohati on tunne, et kõik parlamendi erakonnad on langenud kriisi, mis toimub?
Reet Väär Toimubki see, et reformkommunistid võtsid pettusega võimu, aga juhtimisega hakkama ei saa.
Margus Meigo
Write a reply...
Lemme Krimm Öige jutt. EL on Memorandumile alla kirjutanud ja köik elliidulased tegutsevad selle vaimus
Karl Tooming käib kõige ehtsam Rõivase Valitsuse päästeoperatsioon Näete ju head inimesed ,missuguse pasa on rõivase valitsus eestimaa jaoks maha pannud -riik on moraalselt ja füüsiliselt kriisis Pane aga kilkama ,majandus kasvab 2,5% see aasta ,aga tuleb välja et 1,5% , tuleb aga aktsiise tõsta ja maksusid tõsta .........Mida te karjute ,et pins tõuseb ja ei ta mis kõik veel -tooge raha numbrid välja siis mis on see 10 euri - ja jaaa ,aga samas toetame kreeka penionääre .kes siis saavad 2.5 korda rohkem ja kellel pole talvel vaja kütta ega muretseda talveriideid ,aga noh -nemad tahavad reisida ja puhata Meil varsti pead töötama veel kaks päeva peale selle ,kui sa juba surnud oled ,meie valitsus ei jäta varsti enam surnuid ka rahule !!!!!!!!!
Valve Olen Jah, see avatud uste poliitika ning kooselu seadus oleksid eesti riikluse ja rahvuse surm ning imelik kuu siin mõni sellest aru ei saa
Jura Petrov Kõige suurem pettumus on EKRE. USKUMATU
Andrus Hämäläinen Kui EKRE tõepoolest on kaljulaidi poolt siis kustutan isiklikult enda jaoks EKRE ära. Olen senini olnud suur EKRE toetaja ja pooldaja.Hetkel usun et see on halb unenägu.
Mart Ummelas Ära unusta keski liidernaisi...
Tarmo Etti Kui EKRE selle reeturi poolt on, siis pole minu jaoks enam valikuid meie poliitikas. Absurdistan, mitte Eesti Vabariik!
Sel kohal lõpeb minu motiveeritus poliitikaga kursis olla...tean küll, et poliitika tegeleb teda mittetundvatega eriti efektiivselt, kuid ei hakka siis enam asju jälgima ja kustutan ka oma FB konto - ehk oleks juba ammugi pidanud?
Martin Koiduaru nu mulle isiklikult meeldinuks üldse vaba ja vallaline naispresidendi kandidaat 
Kuusik Silver Ja mitte vanem kui 45?
Martin Koiduaru pole üldse probleem 
Margus Meigo
Write a reply...
Georg Kirsberg Meie riigikogu leidis Eurolauka sügavustest järgmise nukukese, keda Eesti asehalduri (Brüsseli globalistide poolt kureeritav marionettvalitsus) administratsioonis rakendada võiks.
Reet Väär See ainult riigikogu president. Eesti riigil ega rahval ei ole presidenti.
Margus Meigo Ma loodan, et teil on suur isu ka tulevikus, sest on palju sõnu mida siis vaja sööma hakata
LikeReplyJust now




Allar Jõks, jui need jollid, 
Sinu naturaalkiilad sõbrad on , siis võime nad maha tõmmata v?
Kuusik Silver - miks Sul seinal selline jutt on Kersti suunal?

LikeShow More Reactions
Comment








Üks on muidugi kena: inimesed vestlevad poliitikast vist rohkem kui kunagi varem. Kuidas ja kes saab uue presidendi. Eile oli kõigil küsimus, kes on Kersti Kaljulaid,…
DELFI.EE|BY EESTI PÄEVALEHT
LikeShow More Reactions
Comment
Comments
Lemme Krimm Puhas ärikas
Reet Väär Rahvale on ta võõras, aga ma usun, et poliitbroilerid tunnevad ja teavad, kes ta niisugune on. Arvata võib, et samasugune, nagu see, kes ära läheb
Indrek Kalm või hullem ... euroametnik multikulti propageerija ...
Margus Meigo
Write a reply...
Mooni Ivi Jaa,täna küll meie paljudes kodudes meenub austatud Lennard Meri fraas-tule taevas appi...
Marco Tohu Keda iganes reformierakond toetab, on potentsiaalne riigireetur
Margus Meigo Tegelikult on vastupidi
Margus Meigo

Write a reply...
Margus Meigo Kuule, kui inimesele ajupesu tehakse, siis ta ise ka ei tea kes ta on.
FSB lased teaksid hästi kes on ja keda oleks vaja, eestLaste siia sinna uskumise või tunnetamise kaudu liiigutamiseks, ja paljud muud riigid keskpärast luure võimekusega,
ja me lihtsalt sedasi?
Selle inimesega peab pidev isiklik lähedane kontakt jääma, õnneks tean inimesi kelledest paljudele ta isiklik sõber
Kaidi Kirilind Tallinnas on suur segadus. Meie armsas Eesti konnatiigis käis seni mõnus ja magus sihkerdamine-sahkerdamine ja susserdamine. Nüüd on siia täiesti ootamatult maandumas üks suur võõras lind. Vist toonekurg. Selle pärast nad seal kõik hüüavadki, et midagi on väga valesti. 



No comments:

Post a Comment